Lease

Lease2019-07-06T23:09:43+00:00

AUTODEALS-NOORD & DTC LEASE

Autodeals heeft een samenwerkingsverband afgesloten met DTC.

Op www.dtc-lease.nl heeft u keuze uit ruim 100.000 nieuwe en gebruikte personenauto’s, motoren, campers, caravans, lichte bedrijfswagens, vrachtwagens en machines. U kunt direct online uw aanvraag indienen voor het gewenste voertuig. U hoeft geen bijlagen toe te voegen. Uw aanvraag wordt beoordeeld en u ontvangt binnen enkele uren een vrijblijvende offerte. De offerte bevat ook het contract, daarmee kunt u direct het gewenste voertuig aanschaffen.

Heeft u bij AUTODEALS-NOORD een auto gevonden die u wilt leasen of financieren? Geen probleem. Bel DTC op telefoonnummer 030 – 760 5000 of dien hier uw aanvraag in en zij nemen contact op met de ons om de financiering rond te maken.

Particuliere klanten krijgen op basis van een persoonlijke lening het geld om het voertuig aan te schaffen. Dit bedrag betaalt u af in maandelijkse termijnen. Het is ook mogelijk om een voordelige autoverzekering af te sluiten naast uw financiering.

Als particulier kunt u bij DTC uw auto laten financieren en verzekeren. DTC zal hiervoor altijd een passend voorstel doen die aansluit bij uw persoonlijke situatie. Omdat het een particuliere financiering betreft zitten extra’s zoals wegenbelasting, onderhoud en verzekeringen niet inbegrepen bij deze kredietvorm. Bij deze financiering wordt u wel direct eigenaar van de auto.

Een lening afgestemd op uw persoonlijke situatie. Duidelijk en transparant. De persoonlijke lening is een populaire financieringsvorm. U bepaalt vooraf de gewenste looptijd. Bij een lange looptijd zijn de maandlasten laag en bij een korte looptijd liggen die hoger, maar is de lening sneller voldaan. De rente wordt bij het afsluiten bepaalt en blijft onveranderd, zo komt u niet voor onverwachte verassingen te staan. Uiteindelijk betaalt u iedere maand een vast bedrag en weet u precies waar u aan toe bent. Daarnaast is er de mogelijkheid om boetevrij af te lossen.

Wilt u graag een persoonlijke lening afsluiten, maar vind u het maandbedrag te hoog? Door een slottermijn op te nemen in de overeenkomst, betaalt u aan het einde van de looptijd een deel van het gefinancierde bedrag. Er wordt tijdens de looptijd geen aflossing berekend op dit deel van de financiering waardoor de maandbedragen een stuk lager uitvallen. Een slottermijn is alleen mogelijk bij een financiering met een looptijd van maximaal 60 maanden.

Autodeals-Noord & AutoKan.nl

Ook de samenwerking van AUTODEALS-NOORD met Auto Krediet Advies Nederland zou voor u heel gunstig kunnen zijn.

Auto Krediet Advies Nederland maakt uw wens voor een nieuwe auto mogelijk! Ze gaan samen met u op zoek naar het juiste krediet en u bepaalt zelf wat u per maand betaalt. Hun adviseurs geven u vrijblijvend meer informatie.

Autokan beschikt over de verplichte vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Deze is geregistreerd in het Wft register onder nummer: 12043559.

Om het voor u zo financieel aantrekkelijk mogelijk te maken adviseren we gericht op een zo gunstig mogelijk rentetarief. Door jarenlange ervaring in het verstrekken van autokredieten kunnen we u garanderen de beste optie voor u te vinden.

Bij Autokan staat advies voor “verantwoord en veilig lenen”. Wij doen daarom zaken met gerenommeerde kredietverstrekkers en kunnen uw wens(en) in vervulling laten gaan.

CONTACT

Autodeals-Noord
Van ’t Hoffstraat 5
9351 VH LEEK

Telefoonnummer: (0594) 20 29 75
E-mailadres: info@autodeals-noord.nl

STEL EEN VRAAG